Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

wellcome to yoga world

…γεια σας γεια σας!

Aρχίζουμε σιγά- σιγά να ξυπνάμε από τον χειμερινό λήθαργο καθώς περιμένουμε την ανανεωτική άνοιξη (γιούπιιιιιιιιιι) και η yoga της ταιριάζει πολύ... μας ταιριάζει πολύ.

Η yoga λοιπόν μας βοηθάει να ενεργοποιήσουμε το σώμα μας για να ανανεωθεί . Μή τρομάζετε. Δεν είναι κοπιαστικό. Είναι απλό και τόσο ανανεωτικό. Είπαμε πως ξυπνάμε από το λήθαργο αλλά όταν ξυπνάμε και από τον καθημερινό μας ύπνο ,τι κάνουμε συνήθως; ε; Τεντωνόμαστεεε ….ναι, για να ξυπνήσουμε καI να δώσουμε ώθηση στο σώμα μας.

Από κάπου εκεί ξεκινάει η yoga. Ναι τώρα θα μου πείτε όποιος τεντώνεται μετά τον ύπνο κάνει yoga ; Όχι φυσικά, αλλά η yoga είναι κυρίως τεντώματα. Σε ποιον δεν αρέσει να τεντώνεται και να αναπνέει βαθειά; ε; οχι πείτε μου...

Παρατηρήστε το, όταν τεντωνόμαστε επιτρέπουμε στο σώμα να δεχτεί περισσότερο οξυγόνο το οποίο θρέφει τα κύτταρα μας δηλ. το σώμα μας. Για τεντωθείτε λιγάκι…… αααααααχχχχχ

NAMASTE

2 σχόλια:

  1. Εγω πάντως όποτε τεντώνομαι ..όλο κρακ κρακ κάνω!! (..μετά πάντως, κάνω και ..ααχχχχ.. αν αυτό βοηθάει!) ..σε καλό δρόμο δεν είμαι;!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή